Om MässING

Om MässING

MässING - Dags att knyta kontakter!

MässING är Ingenjörssektionens årliga arbetsmarknadsmässa som riktar sig till högskoleingenjörsstudenterna på LTH Campus Helsingborg.

MässING 2023 kommer att äga rum den 2a mars. Mässan är den perfekta mötesplatsen för studenter att komma i kontakt med företag under studietiden. Ett bra tillfälle för att ställa frågor och få information om vilka karriärmöjligheter som finns på marknaden. Det är ett utmärkt tillfälle för dig som student att utforska möjligheter inom ingenjörsbranschen och knyta kontakter inför examensarbete eller sommarjobb. 

Mässan är också ett bra tillfälle för dig som ska ta examen till sommaren där du kan få möjlighet att knyta värdefulla kontakter för din framtida karriär. 

På mässan kommer det finnas ett brett utbud av ingenjörer med olika arbetsuppgifter, kanske hittar du något nytt som intresserar dig. Genom att prata med de olika företagen kan du få bättre insikt hur det är att jobba som ingenjör. 

Vi hoppas att du lämnar mässan förväntansfull inför framtiden och exalterad av alla möjligheter yrket som ingenjör erbjuder!

Vad vi vill åstadkomma

  • Hjälpa studenter att hitta sommarjobb och praktik.

  • Hjälpa studenter att knyta kontakter som kan vara ett första steg inom en lång karriär på ett företag.

  • Visa alla möjligheter som finns för studenterna på ingenjörssektions i deras framtida karriärer.

  • Inspirera studenterna till nyfikenhet och engagemang.