MässING – Din väg ut i arbetslivet

MässING – Din väg ut i arbetslivet

Sysslar Ingenjörssektionen verkligen med kopparlegeringar? Nää,
MässING är Ingenjörssektionens arbetsmarknadsmässa och finns för att ge Dig inblick i ingenjörsyrket och möjlighet att knyta kontakter! Under MässING så kommer massor med intressanta företag till Campus Helsingborg för att träffa Dig. Under en hel dag så kan du mingla runt, samla på dig massor med goodiebags och säkra dina framtidsplaner!

Säkra din framtid, kom på MässING 13/5

Varför borde man som student gå på mässan?

Som student så kan MässING liknas med en stor buffé av verksamheter som kommit bara för att träffa Dig. Det ger dig som blivande högskoleingenjör bästa möjligheterna att få en kontaktväg till en eventuell arbetsgivare eller ge inspiration till karriärval och examensarbete. Det är helt gratis att besöka MässING som student, så du har inget att förlora!

Bild från MässING 2019 med U2 fullt av studenter och företag!

Hur många företag brukar medverka på Mässing?

MässING är Campus Helsingborgs största arbetsmarknadsmässa. Under MässING så medverkar ett 30-tal intressanta företag. Lätt att tänka sig då att det blir full fart på Campus med hela U-byggnaden fylld av aktiviteter! Se alla företag som är klara för MässING här.

Vilken typ av företag är det som deltar?

Under MässING så riktar sig företagen sig främst till våra högskoleingenjörsutbildningar. Dessa är inom datateknik, elektroteknik och byggteknik inriktning arkitektur, väg och trafik samt järnväg. På grund av våra studenters breda kompetenser så lockas en stor blandning av företag med allt från globala koncerner till lokala startups.