Bli Projektledare för MässING 2023!

Bli Projektledare för MässING 2023!

Redan nu på onsdag (27/4, kl 17:15 på Campus Helsingborg U202) så hålls ING-sektionens vårterminsmöte, ett möte där Du får vara med och besluta om sektionens framtid!Bland annat så kommer Projektledare för MässING2023 att väljas in. Det är fritt fram att kandidera under mötet!

Vad innebär då positionen?

Som Projektledare så är det du som drar i trådarna och leder projektgruppen för MässING, Campus Helsingborgs största arbetsmarknadsmässa.Att vara Projektledare ger dig absolut bästa förutsättningarna att utveckla dina kompetenser inom ledarskap, planering problemlösning, nätverka och koordinera event. En erfarenhet som helt klart är svårslagen ute i arbetslivet!

Du går på positionen den 1 juli och är sedan projektledare ett helt år framöver. Omkring februari så hålls sedan MässING, men både inför och efter så går det såklart att arrangera massor med evenemang!

Låter det som något du hade varit intresserad av? Kandidera då på mötet! Har du frågor så kan du ställa dem till nuvarande Projektledare, Nam, på projektledare@massing.se eller till facebook-sidan!