Silver+

Bra val! Vårt silver+ ger er den perfekta kombinationen av storlek, plats och tillbehör. Prefekt för er som vill ha en stor monterplats för att kunna ha mer interaktiva moment. VR, minigolf eller allt mellan himmel och jord får plats på Er Silver+ plats!

(Max 7 personer)

Välj tillval nedan!

Ert paket

Med silverpaketet så får ni en bra plats nära till de delar av mässan där flest studenter rör sig. Ytan för er monter är stor nog för en större rollup/montervägg och mer interaktiva aktiviteter för att locka studenterna.

Passar extra bra till er som är 4-7 stycken och behöver plats till en större aktivitet 

Tillval till mässan

Extra matbiljett & fika
200 kr
Är ni fler på mässan? Då kan det vara bra att ha fler matbiljetter! I matbiljetten så ingår frukost, lunch och fika.
Extra parkering
50 kr
Kommer ni i flera bilar? Anmäl då intresse för en extra parkeringsbiljett! Vi kan inte garantera mer än en plats/företag innan alla anmälningar kommit in.
Extra stol
300 kr
Är ni fler på mässan? Då kan det vara skönt med en extra stol!

Under året

Kvällsevent
5000 kr
Vill Ni träffa studenter på Campus eller Helsingborgen? Då kan vi hjälpa till att lösa lokal, marknadsföring och anmälan! Exkluderat merkostnader så som mat etc.

Övrigt

Giveaway (intresseanmälan)
kr
Vill ni hålla i en giveaway inför eller under mässan? Anmäl då ert intresse här!

Betalning kommer att göras efter att MässING genomförts genom faktura. Bokningen som görs nu ligger till grund till det kontrakt som kommer skickas ut strax efter er bokning och det är först då kontraktet är signerat som er plats är garanterad. Vid ändring av bokningen så kan er kontakt i MässING kontaktas.