Guldpaket

Perfekt val! Vårt guldpaket ger er det absolut bästa vi kan erbjuda. Den bästa monterytan, de flesta tilläggen inkluderat i paketet och de bästa möjligheterna för fortsatt samarbete!

(Max 7 personer får vistas detta pga rådande omständigheter gällande covid-19)

Välj tillval nedan!

Ert paket

Med guldpaketet så får ni en av våra absolut bästa monterplatser och en stor yta att sätta upp stora rollups eller andra montertillbehör. Ni kommer få prioriterad service både inför och under mässan samt att alla tillbehör så som bord och stolar redan är inkluderat i paketet.

Er plats kommer vara precis i centrum av mässan där alla kommer passera vilket gör det till en perfekt plats att komma i kontakt med studenterna.

Inkluderat i paketet är även 40% rabatt på alla tillval som vi erbjuder inför och efter mässan.

Tillval till mässan (Rabatt dras av i avtalet)

Extra matbiljett & fika
200 kr
Är ni fler på mässan? Då kan det vara bra att ha fler matbiljetter! I matbiljetten så ingår frukost, lunch och fika.
Extra parkering
50 kr
Kommer ni i flera bilar? Anmäl då intresse för en extra parkeringsbiljett! Vi kan inte garantera mer än en plats/företag innan alla anmälningar kommit in.
Extra stol
300 kr
Är ni fler på mässan? Då kan det vara skönt med en extra stol!

Under året

Kvällsevent
5000 kr
Vill Ni träffa studenter på Campus eller Helsingborgen? Då kan vi hjälpa till att lösa lokal, marknadsföring och anmälan! Exkluderat merkostnader så som mat etc.

Övrigt

Giveaway (intresseanmälan)
kr
Vill ni hålla i en giveaway inför eller under mässan? Anmäl då ert intresse här!

Betalning kommer att göras efter att MässING genomförts genom faktura. Bokningen som görs nu ligger till grund till det kontrakt som kommer skickas ut strax efter er bokning och det är först då kontraktet är signerat som er plats är garanterad. Vid ändring av bokningen så kan er kontakt i MässING kontaktas.