GULDFÖRETAG

 

Caverion Sverige AB

Är du teknikintresserad, servicemind och vill du kunna utvecklas i ditt jobb? Ett jobb på Caverion innebär att du blir en del av ett av Europas ledande fastighetsteknikföretag.  Vi är ett internationellt tjänsteföretag med nästan 17 000 medarbetare i 12 länder.

Oavsett om våra kunder är företag, offentlig sektor eller industri, hjälper vi till att nå optimala förhållanden, energieffektivitet och en hållbar framtid.

Vi söker:

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTUR

BYGGTEKNIK VÄG- OCH TRAFIK

DATATEKNIK

ELEKTROTEKNIK MED AUTOMATION

MASTERPROGRAM ENERGI- OCH MILJÖEFFEKTIVA BYGGNADER

Skanska Sverige AB

NCC


SILVERFÖRETAG

Tyréns AB

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet.

Vi söker:

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTUR

BYGGTEKNIK VÄG- OCH TRAFIK

BYGGTEKNIK JÄRNVÄGSTEKNIK

Peab

Peab är ett företag inom bygg- och anläggningsbranschen med 15 000 anställda. Verksamheten bedrivs i affärsområdena: bygg, anläggning, industri och projektutveckling.

Hos oss får du stort utrymme att ta eget ansvar. Du utvecklas genom utmanande, varierande arbetsuppgifter, och du har ledare som stöttar din utveckling.

Vi söker:

BYGGTEKNIK VÄG- OCH TRAFIK

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTUR

BYGGTEKNIK JÄRNVÄGSTEKNIK

Sweco

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling. Våra 15000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Vi utför årligen tiotusentals uppdrag i ungefär 70 länder över hela världen.

På vår hemsida finns bland annat information om vårt traineeprogram och möjligheterna till praktik och ex-jobb.: www.sweco.se/karriar/

Vi söker:

ALLA PROGRAM

 
 
 

Erelko

erelko är specialister inom teknik, energi, miljö, projektledning och strategi inom bygg och fastighet.

Läs gärna mer på vår hemsida: www.erelko.se

Vi söker:

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTURMVB Syd AB

MVB är ett av Sveriges största privata byggföretag med verksamhet inom bygg- och markentreprenader. Vi är ett inkluderande, jämställt företag med familjär företagskultur där varje medarbetare ges möjlighet till karriär och personlig utveckling. Välkommen till vår monter och till mvbab.se

Vi söker:

BYGGTEKNIK VÄG- OCH TRAFIK

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTURSerneke

Serneke är nästa generations entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades 2002 och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna.

Vi söker:

BYGGTEKNIK VÄG- OCH TRAFIK

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTUR

BYGGTEKNIK JÄRNVÄGSTEKNIK

MASTERPROGRAM ENERGI- OCH MILJÖEFFEKTIVA BYGGNADER

Tactel - humanizing technology

Tactel är en design- och teknikbyrå som utformar innovativa och lättanvända tjänster och produkter som underlättar livet för miljontals människor. Tactel är perfekt för dig som vill jobba med tekniker i framkant och älskar att programmera.

Vi söker:

DATATEKNIK

Martensson Consulting

Vi är ett expansivt automationsföretag som sedan 1997 har arbetat med projektering och implementering av automations- och IT-lösningar för industrin.

Just nu någonstans i världen produceras något från en process som vi har automatiserat och idriftsatt.

Vi söker:         

DATATEKNIK

ELEKTROTEKNIK MED AUTOMATION

Axis Communications

Axis is the market leader in network video. We offer student opportunities - thesis, summer and part time jobs. We don’t make up problems for you to solve, we give you real ones that will have an impact on our groundbreaking products.

Vi söker:

DATATEKNIK

ELEKTROTEKNIK MED AUTOMATION

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTUR

 

Atkins Sverige AB

FOJAB arkitekter

Sydark Konstruera Arkitektur och Konstruktion AB

 

Lloyd's Register Consulting - Energy AB

Höganäs AB

Bengt Dahlgren Syd AB 

 

Ecolean AB

WSP Sverige AB

Academic Work 

 

Helsingborgs stad

 
 

BRONSFÖRETAG

 
 
Barslund_Logo_Tekst_CMYK.jpg

VentureLab

VentureLab är Startup-Hubben för studenter på Lunds universitet som stöttar och hjälper blivande entreprenörer i deras spännande startup-resa. VentureLab är det självklara valet för Lundastudenten som vill utveckla in affärsidé. Vi på VentureLab hjälper Lunds universitets studenter att skapa framtiden! Mer om oss kan ni läsa på: https://www.venturelab.lu.se

Vi söker:

ALLA PROGRAM

JSB

JSB sträcker sig hela vägen från Skåne och upp till Norrbotten, med 350 kompetenta medarbetare. Med en stark vilja att få utmana och utveckla byggbranschen ser vi positivt på framtiden, vill du dela den med oss?

Vi söker:

BYGGTEKNIK MED ARKITEKTUR

MASTERPROGRAM ENERGI- OCH MILJÖEFFEKTIVA BYGGNADER

Barslund Sverige AB

Hos Barslund finns behov av fler duktiga och motiverade projektingenjörer. Våra ambitioner för den svenska marknaden är stora. Tillströmningen av spännande projekt kombinerat med en karriärsorienterad organisation skapar en engagerad kultur, som greppar framtidens möjligheter. Greppar du den med oss?

Vi söker:

BYGGTEKNIK VÄG- OCH TRAFIK

BYGGTEKNIK JÄRNVÄGSTEKNIK

CMB Projekt AB

CMB Projekt AB är verksamma i byggbranschen sedan 2009 och har väl dokumenterad erfarenhet inom bygg- och projektledning.

Våra kompetensområden sträcker sig över hela byggprocessen och omfattar besiktning, kontrollansvar PBL, projekteringsledning, projektledning, byggledning, upphandling, kalkyl och ekonomisk kontroll.

Vi söker:

BYGGINGENJÖRER

Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 150 000 ingenjörer. Medlemmar

erbjuds stöd med cv-granskning, karriärcoachning och intervjuteknik. Du får även lönestatistik,

digitaltidningen Ny Teknik och eventinbjudningar. Dessutom förmånliga försäkringar och

experthjälp vid frågor om sommar- eller extrajobbet.

https://www.sverigesingenjorer.se/bli-medlem/bli-medlem-student/

Venture Cup

Sedan 1998 har Venture Cup stöttat tiotusentals entreprenörer och hjälpt över 15 000 idéer att bli verklighet. Venture Cup är Sveriges största tävling för affärsidéer och startups och vi anordnar årligen tävlingarna IDEA och STARTUP. Välkommen att tävla hos oss! 
 

Campus Vänner

Connecta med din framtida karriär

Vi är brobyggaren mellan studenter och företag – allt för att Du, som student eller arbetsgivare, ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla kontakter för framtiden. Connnecta med oss och få möjlighet till nätverkande, kompetensutbyte och annonsering - online. Läs mer på campusvanner.se.

Veidekke Entreprenad AB

Trafikverket

ÅF Infrastructure AB

Svevia AB

Södertälje kommun

Sveriges Ingenjörer

White arkitekter AB

BAB Byggtjänst AB

Resurs Bank